Επιτάφιος με καλό καιρό, Ανάσταση και Πάσχα άστατος (;)

Στους 23 με 24οC σήμερα Μ.Τετάρτη και αύριο Μ.Πέμπτη.

Γενικά άστατος θα καταστεί ο καιρός από το απόγευμα της Μ.Πέμπτης έως και την Κυριακή του Πάσχα με κατά διαστήματα μπόρες, βροχές και τοπικές καταιγίδες.

Τα περισσότερα και εντονότερα φαινόμενα φαίνονται το Μ.Σάββατο.

Ως γνωστόν, αυτή την εποχή τα πιο ηπειρωτικά, ημιορεινά-ορεινά, έχουν τα περισσότερα και εντονότερα φαινόμενα το μεσημέρι και το απόγευμα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα βρέξει και στις υπόλοιπες περιοχές.

  • Φυσικά, αναλυτικά όλα τα στοιχεία για τον καιρό ΑΠΟΨΕ στην εκπομπή μας “10 μποφόρ” ΣΤΙΣ 22:00 στον VOX103,3 και μέσω του διαδικτύου μας ακούτε στην παρακάτω διεύθυνση: Συντονιστείτε! ΤΕΤΑΡΤΗ 22:00 http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=803

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ 5ΗΜΕΡΟ:

Σήμερα Μ.ΤΕΤΑΡΤΗ ηλιοφάνεια. Άνεμοι ασθενείς. Η θερμοκρασία στους 23οC

Την Μ.ΠΕΜΠΤΗ, λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια, από αργά το απόγευμα οι νεφώσεις θα πυκνώσουν με πιθανότητα για λίγες τοπικές μπόρες. Άνεμοι ΒΔ 4. Η θερμοκρασία στους 24οC.

Την Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, λίγες νεφώσεις, περισσότερες το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά με λίγες τοπικές μπόρες. Το βράδυ τα όποια φαινόμενα θα σταματήσουν, οπότε και οι Επιτάφιοι δεν φαίνεται να έχουν προβλήματα καιρού. Άνεμοι ΒΔ 5-6. Η θερμοκρασία σε πτώση στους 19οC.

To Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ, άστατος με μπόρες βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές. Τα εντονότερα φαινόμενα το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Με τα σημερινά δεδομένα αυξημένη πιθανότητα για βροχερή Ανάσταση. Άνεμοι ΒΔ αρχικά 5-6 με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκασία στα επίπεδα της Μ.Παρασκευής.

Την ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ, παροδικά αυξημένες νεφώσεις με μπόρες. Άνεμοι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο στους 21οC

4.4.2018 09:00 | πρόγνωση καιρού: Θοδωρής Κονδύλης 

Θοδωρής Κονδύλης

🎓MSc Φυσικών Καταστροφών & Κρίσεων 📚Edu Μετεωρολογία & Κλιματική Αλλαγή 🎓BSc Μηχανικός Πληροφορικής

Αφήστε μια απάντηση