ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΗΛΕΙΑΣ 6-10.4.2019 | ΜΕ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ 40ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΡΑΛΛΥ

Επιδείνωση του καιρού από το απόγευμα της Παρασκευής. Τα σημαντικότερα φαινόμενα, βροχές και στα παράκτια καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές, τα περιμένουμε κατά την διάρκεια της νύχτας.

Έτσι, το Σάββατο το πρωί οι βροχές γρήγορα θα εξασθενήσουν και θα σταματήσουν στις περισσότερες περιοχές. Στα ορεινά ενδεχομένως να επιμείνουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί αρχικά ισχυροί με βαθμιαία εξασθένηση.

Την Κυριακή, σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, προβλέπεται βελτιωμένος καιρός. Το απόγευμα υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν μπόρες μόνο στα ορεινά.

Εκ νέου επιδείνωση του καιρού από τα ξημερώματα της Δευτέρας με βροχές και καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση.

Την Τρίτη, φαίνεται να διατηρείται άστατος ο καιρός, βελτίωση διαφαίνεται την Τετάρτη.

– ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ 40ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΡΑΛΛΥ –

ΠΥΡΓΟΣ, Σάββατο βράδυ εκκίνηση στην πλατεία του Πύργου αυξημένες νεφώσεις χωρίς να προβλέπεται βροχή, η θερμοκρασία στους 15οC, άνεμοι γενικά ασθενείς, αυξημένη υγρασία.
ΦΟΛΟΗ, Κυριακή πρωί στον αγώνα δεν προβλέπεται βροχή, γενικά αίθριος, η θερμοκρασία από 12 έως 17 βαθμούς , άνεμοι γενικά ασθενείς, αυξημένη υγρασία κυρίως νωρίς το πρωί.
Πιθανότητα βροχής μετά το μεσημέρι.

Θοδωρής Κονδύλης

🎓MSc Φυσικών Καταστροφών & Κρίσεων 📚Edu Μετεωρολογία & Κλιματική Αλλαγή 🎓BSc Μηχανικός Πληροφορικής

Αφήστε μια απάντηση