You are currently viewing ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Γενικά καλές καιρικές συνθήκες περιμένουμε το νέο 24ωρο (Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου). Επιδείνωση του καιρού περιμένουμε ουσιαστικά κατά την διάρκεια της Τρίτης με βροχές ασθενούς έως μέτριας έντασης. Κατά τ’ άλλα, αυξημένη υγρασία και υψηλές σχετικά για την εποχή θερμοκρασίες.

Αναλυτικά, την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου, περιμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν. Μικρή αλλά υπαρκτή πιθανότητα για πολύ τοπικές και ασθενείς βροχές στα δυτικά τμήματα το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς στα πεδινά και από 7 έως 14 στα υπόλοιπα ημιορεινά – ορεινά. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις ασθενείς.

Το επόμενο τετραήμερο:

Την Τρίτη, περιμένουμε νεφώσεις με ασθενείς βροχές οι οποίες βαθμιαία θα ενταθούν. Η θερμοκρασία σε πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί 6 μποφόρ.

Την Τετάρτη, περιμένουμε αρκετές νεφώσεις με βροχές και πιθανόν τοπικές καταιγίδες από το απόγευμα τα φαινόμενα θα σταματήσουν. Άνεμοι και θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Πέμπτη, περιμένουμε βελτιωμένο καιρό με ηλιοφάνεια, από το μεσημέρι όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί έως σχεδόν μέτριοι και η θερμοκρασία στα ίδια πάνω κάτω επίπεδα.

Τέλος, την Παρασκευή πιθανότατα να επικρατήσει βροχερός καιρός.

Θοδωρής Κονδύλης

🎓MSc Φυσικών Καταστροφών & Κρίσεων 📚Edu Μετεωρολογία & Κλιματική Αλλαγή 🎓BSc Μηχανικός Πληροφορικής

Αφήστε μια απάντηση